Category Archives: Evenementen

80´s 90´s & 00´s Radio Party

By | Bezoeken, Evenementen, Koepelhal en Wagenmakerij, Mix | No Comments

De 80’s 90’s & 00’s Radio Party in de Koepelhal in Tilburg!

Op veler verzoek komt de legendarische 80’s 90’s & 00’s Radio Party terug naar Tilburg! Voor velen is de 80’s 90’s & 00’s Radio Party welbekend en een vaste aantekening in de agenda en dit staat bekend als een jaarlijkse reünie. Ben je een keer naar een 80’s 90’s & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

Zaterdag 18 januari 2020 komt het feest der feesten voor de allereerste keer naar de Koepelhal in Tilburg en deze avond stappen we met jullie in een levensgrote tijdmachine. Kom, laten we samen teruggaan in de tijd en ‘Remember The Time’.

 

Link naar teaser : https://youtu.be/K1XWnUF4Nh4

 

Alle grote hits uit de 80’s 90’s en 00’s zul je voorbij horen komen deze avond! De meest swingende floorfillers uit de 80’s, waar natuurlijk de verlichte dansvloer en spiegelbollen niet kunnen ontbreken. Helemaal losgaan op de grootste hits uit de 90’s in een niet te vergeten sfeertje en ook de lekkerste danceable hits uit de 00’s komen voorbij. Stilstaan is onmogelijk!

Eén grote area met een mix van TOP hits uit drie decennia.

Een verlichte dansvloer, entertainment in stijl, spectaculair licht en geluid, sfeer en gezelligheid! We gaan er vooral voor zorgen dat jullie de tijd van toen opnieuw zullen ervaren en herinneren. Tijdens de 80’s 90’s & 00’s Radio Party ‘Remember The Time’ editie is niks gek genoeg!

De 80’s 90’s & 00’s Radio Party is powered by Radio 8FM.