Tilburg, Spoorzone, LocHal getransformeerd tot bibliotheek

Evenementenruimte huren

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een informele netwerkbijeenkomst, een vergadering of levendig congres of een personeelsfeest, dan vindt u in de Spoorzone vast een geschikte ruimte. Laat u verrassen door de industriële omgeving van de Tilburgse Spoorzone aan de rand van de binnenstad, op loopafstand van het NS station. Er zijn verschillende locaties, allemaal met een eigen karakter en mogelijkheden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor fotografie.

Koepelhal en Wagenmakerij
Van congres tot tentoonstelling, van festival tot markt: in de Koepelhal kan het allemaal. Deze veelzijdige industriële evenementenlocatie was tot begin 2011 de hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats Inmiddels vormen de industriële spanten en de bijzondere lichtinval een prachtig decor voor uiteenlopende evenementen. In de Koepelhal kun je met ca 3000 bezoekers terecht. Maar ook kleinere gezelschappen zijn mogelijk. De Wagenmakerij is bij uitstek dé plek voor een overdekte markt of ander evenement, is vrijwel geheel nog in oorspronkelijke staat en biedt ruimte aan ca. 5000 bezoekers. De ca 90 oranje-rode gietijzeren kolommen en houten sheddaken geven de Wagenmakerij een bijzondere industriële uitstraling die van ieder evenement een belevenis maakt. En in combinatie met de aangrenzende Koepelhal biedt de Wagenmakerij nog meer mogelijkheden. Voor meer informatie mail naar evenementenspoorzone@tilburg.nl en lees deze informatie door voor de Koepelhal en de Wagenmakerij.

EVE
Gemakkelijk naast Tilburg CS en in de nabijheid van diverse parkeergarages is EVE een ideale en inspirerende locatie voor meetings, trainingen en een veelzijdigheid aan events. Onder het dak van de monumentale Polygonale Loods bieden zij meerdere ruimtes voor verhuur aan.
De grote zaal van EVE is maar liefst 410m2 groot en biedt een mooi uitzicht op Tilburg CS en de Spoorzone. Deze zaal is te huren voor congressen, bruiloften, meetings en verscheidene events.
Daarnaast hebben ze een aantrekkelijke vergaderruimte van 35m2 voorzien van een groot HD scherm en audio. Geschikt voor vergaderingen, trainingen, workshops maar ook kleine borrels of private dinners.
Voor meer informatie en contact klik hier.

Ontdekstation013
Ontdekstation013 is gevestigd in de Spoorzone, Tilburg. Onze hoofdactiviteit is kinderen op een creatieve manier in aanraking laten komen met techniek. Wanneer wij niet open zijn voor bezoekers verhuren we onze locatie ook aan bedrijven, scholen en organisaties die op zoek zijn naar een inspirerende locatie (ook in de avonduren). De ruimte is geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, debatten maar ook bedrijfsuitjes (eventueel met creatieve workshop) of een borrel. Wat deze locatie uniek maakt is de ruwe industriële uitstraling, maar met een volledige horecahoek, beamer, geluidsset en wifi toch van alle gemakken voorzien! Met vijf minuten lopen van het station en veel parkeergelegenheid nabij is Ontdekstation013 makkelijk te bereiken. Voor meer informatie en contact klik hier.

Club Smederij
Club Smederij is een centrale plek in de Tilburgse Spoorzone en is van oudsher een plek waar dieselmotoren van NedTrain en de NS op volle kracht werden getest. Vandaag de dag is dit een mooie industriële plek die bij menig bezoeker het hart heeft veroverd. Club Smederij is vanwege de centrale ligging, voldoende parkeergelegenheid en op loopafstand van het centraal station ook de ideale plek om te worden gebruikt als locatie voor vergaderingen, symposia, workshops etc. De ruimte heeft een industriële look en beschikt nog over verschillende elementen uit de tijd dat het gebied nog in gebruik was door NedTrain. De ruimte is naar wens in te richten en biedt ruimte aan  250 tot 400 bezoekers. Voor meer informatie en contact klik hier.

Theater de Boemel
Grenzend aan de sfeervolle binnentuin ligt Bleyemakerij Theater de Boemel. Deze veelzijdige theaterwerkplaats is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, een theatervoorstelling of netwerkborrel geschikt maar ook voor feestelijke evenementen. De theaterzaal met bar, klein podium en technische voorzieningen heeft een capaciteit van maximaal ca. 150 personen. Voor meer informatie klik hier.

LocHal
In de LocHal heeft Seats2meet Tilburg 24 zalen te huren waaronder de grote Glazen Zaal uit de beurs van berlage. Er is plek voor groepen van 6 – 250 personen. Ook kun je alleen een werkplek vinden in de LocHal om te studeren, lezen of werken. Kijk voor meer informatie op www.lochal.nl.

Hall of Fame
Hall of Fame is een cultuurfabriek opgericht door Tilburgse jongeren. Door verschillende subculturen in de stad samen te brengen, zorgt Hall of Fame ervoor dat jongeren elkaar stimuleren en ontwikkelen. Met het spectaculaire skatepark Ladybird, muzikanten oefenruimtes en een podiumzaal is de Hall of Fame een waardevolle pionier in de Spoorzone. Deze rauwe omgeving wordt ook regelmatig gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals congressen. De Hall of Fame verhuurt verschillende ruimtes zoals een zaal met podium (ca 200m2), vergaderruimte (ca 30m2), een foyer, een skatecafé en danszalen. Voor meer informatie klik hier.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]