Fotografiedag in de Spoorzone 

Op veler verzoek organiseren we weer een fotografiedag in de Spoorzone. Op zondag 13 maart gaan tussen 11.00 en 16.00 uur de deuren van de Spoorzone-gebouwen  open voor (amateur)fotografen.

Deze keer is de Polygonale loods voor de laatste keer te zien in oorspronkelijke staat voordat de verbouwing in het voorjaar start. U heeft deze dag toegang tot de Koepelhal, de Wagenmakerij, Ladybird Skatepark in de Hall of Fame, gebouw 88, de Kennismakerij, Theater de Boemel, de Locomotiefhal, de Polygonale loods, de Houtloods en het Deprezgebouw. Op meerdere locaties kunt u iets drinken en/of eten.

Fotowedstrijd
Ontdek de bijzondere gebouwen en proef de sfeer. Met de mooiste beelden organiseren we een fotowedstrijd. Van de winnende foto’s maken we een spel dat straks is terug te vinden bij de horecagelegenheden in het gebied. Dus stuur na afloop van de fotografiedag uw mooiste Spoorzonefoto in.

Toegang
Deelname aan de fotografiedag is gratis. In gebouw 88 is een informatiestand, daar is ook een plattegrondje verkrijgbaar.