Koepelhal en Wagenmakerij

Van de hippe ‘Swanmarket’ in de Wagenmakerij tot beeldende kunsttentoonstelling Biënnale Brabant in de Koepelhal of festival Mundial: in de Spoorzone kan het allemaal. De oude fabriekshallen met een rijk verleden zijn omgebouwd tot unieke evenementenlocatie. In de Koepelhal kun je met maximaal 3000 bezoekers terecht maar ook voor kleinere bijeenkomsten is het een mooie locatie. De naastgelegen Wagenmakerij, biedt nog eens 5.500 vierkante meter voor evenementen.

TE HUUR
De Koepelhal en de Wagenmakerij zijn te huur voor evenementen. Een bijzondere plek voor een sfeervol evenement of zakelijke bijeenkomst. In de Koepelhal kun je met ca 3000 bezoekers terecht. Maar ook kleinere gezelschappen zijn mogelijk. De Wagenmakerij is bij uitstek dé plek voor een overdekte markt of ander evenement, is vrijwel geheel nog in oorspronkelijke staat en biedt ruimte aan ca. 5000 bezoekers. De ca 90 oranje-rode gietijzeren kolommen en houten sheddaken geven de Wagenmakerij een bijzondere industriële uitstraling die van ieder evenement een belevenis maakt. Voorzieningen als podia, geluid- en lichtinstallaties en overige inrichting kunnen naar behoefte zelf geregeld worden, deze zijn niet standaard aanwezig. De mogelijkheden voor evenementen met versterkte muziek zijn helaas zeer beperkt.

Lees hier een beschrijving over de Koepelhal en de mogelijkheden: Koepelhal
Lees hier een beschrijving over de over de Wagenmakerij en de mogelijkheden: Wagenmakerij

Vergunning
Voor alle evenementen moet een evenementenvergunning worden aangevraagd, uiterlijk 12 weken voor aanvang van het evenement.

Gerelateerde berichten