Gebouw 88_1Gebouw 88

Na een grondige renovatie is gebouw 88 sinds januari 2018 het Ondernemershuis van Tilburg. Onder de vlag van de Stichting Hal 88 werken Midpoint Brabant en Starterslift samen om het ondernemersklimaat in Tilburg te verbeteren. Samen met het ondernemersloket van de gemeente Tilburg is het een plek voor ontmoeting en dienstverlening voor starters, ZZP’ers en kleine ondernemingen zodat ze kunnen uitgroeien tot solide bedrijven.

Station 88 brengt alles wat je nodig hebt als ondernemer samen. Hier vind je dienstverleners, een klankbord, ruimte voor startende bedrijven en worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Met een uitgebreide en aanvullende website wordt Station 88 het centrale punt voor ondernemers en dienstverleners uit Midden-Brabant.

Aanbesteding van de renovatie en exploitatie
Tot 19 september 2016 hadden marktpartijen de mogelijkheid om bij de gemeente een voorstel in te dienen voor de aanbesteding van gebouw 88. Inschrijvers is daarbij gevraagd om een plan voor de koop, renovatie en exploitatie van het gebouw in te dienen. Op 20 oktober 2016 werd de opdracht aan Van der Weegen bouwgroep uit Tilburg gegund. Zij hebben het gebouw gerenoveerd en exploiteren het met het oog op een duurzame toekomst.
 

Gerelateerde berichten

[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]