20 april 2018 Bereiken, Ondernemen, Smederij

Plattegrond parkeren SPZParkeren in de Spoorzone

Er zijn twee parkeerterreinen in de Spoorzone en op loopafstand liggen parkeergarage de Knegtel en Tivoli. Daarnaast zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. In de toekomst wordt er een parkeergarage gebouwd naast Clarissenhof. Om te voorkomen dat er een overschot aan parkeerplaatsen komt in de Spoorzone wordt er achter de vraag aan gebouwd.

Parkeerplaatsen

Naast het UWV gebouw ligt P1 en bij de Hall of Fame ligt P2. Beide parkeerterreinen worden beheert door ParkingYou en zijn vanaf 1 mei 2018 afgesloten met een slagboom. Bewoners van Clarissenhof en bedrijven in Smederij Spoorzone kunnen een abonnement afsluiten voor beide parkeerterreinen. Bezoekers kunnen parkeren voor €1,40 per uur met een maximum van €7,00 per dag en betalen met hun pinpas of creditcard bij de slagboom.

Abonnement en vergunning

Voor het aanvragen van abonnementen voor de parkeerterreinen kan men contact opnemen met ParkingYou via 0900 56 00 56 00 (5ct per minuut + de gebruikelijke belkosten) of mailen naar spoorzone@parkingyou.nl. Of kijk op www.parkerenspoorzone.nl.