SPZ013 ondernemen - Plan T exterieur

Plan T

Kantoorgebouw Plan-t, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, wordt gerealiseerd in het hart van de Spoorzone 013 te Tilburg. Een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. De architectuur is tijdloos hoogwaardig, de locatie dynamisch en op steenworp afstand van het Centraal Station en de rondweg.

Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en hiermee geschikt voor uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten. Naast een eigen plek, kan de gebruiker in Plan-t ook beschikken over allerlei gezamenlijke voorzieningen ter versterking van het concept ‘wisselwerking centraal’. Zoals een restaurant, (ontvangst)receptie, sport faciliteit, vergader- en presentatieruimten.

Duurzaamheid is een gegeven bij de ontwikkeling van Plan-t. Om deze ambitie te verwezenlijken wordt het gebouw voorzien van BREAAM certificering. Een bijkomend voordeel van een duurzaam gebouw is een reductie van de operationele kosten en een positieve bijdrage aan de productiviteit en gezondheid van de gebruikers van het gebouw. Een duurzaam gebouw is een gezamenlijke ambitie van de eigenaar en de gebruikers van het gebouw.

Plan-t zal na realisatie bestaan uit een ondergrondse parkeerkelder met ruimte voor 42 plaatsen, een commerciële begane grond met daarop 6 kantoorlagen. De aangeboden units variëren van ca. 200 m² tot ca. 1.545 m² (vvo, gehele laag) en groter indien wenselijk. Prognose start bouw is Q2 2018, prognose oplevering Q3 2019. Op ca. 150 meter afstand ten noorden van de Burgemeester Brokxlaan, wordt een openbare parkeergarage gerealiseerd met ca. 500 plaatsen. Een openbare fietsenstalling ligt net ten zuiden van Plan-t (op 30 meter afstand) met een capaciteit van 3500 fietsen.

Kijk op www.plan-t.nl voor meer informatie en het huren van ruimte.

Gerelateerde berichten