Ruimte huren

De Spoorzone biedt ruimte aan kleine en grote ondernemers, bedrijven, starters en zelfstandigen. Ook voor een flexibele werkplek of inspirerende omgeving om te vergaderen ben je hier aan het juiste adres.

Kantoorgebouw Plan-t
Kantoorgebouw Plan-t, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, wordt in 2020 gerealiseerd in het hart van de Spoorzone. Aan het Burgemeester Stekelenburgplein verrijst deze ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. Klik hier  voor meer informatie.

Flexibele werkplekken
In de Spoorzone zijn veel inspirerende locaties te vinden waar je zomaar neer kan strijken om een dag te werken. Naast de verschillende horecagelegenheden zoals EVE  en Smeer’m kun je ook terecht bij Seats2meet Tilburg in de LocHal.

Gebouw 88
Naast de functie van vraagbank en het programma aanbod voor ondernemers met de ambitie om te groeien, is Station 88 is een hotspot voor de startende en jonge ondernemer die in een professionele en inspirerende omgeving wil werken, creëren, klanten ontvangen en andere ondernemers ontmoeten. Op de 1e verdieping van Station 88 worden volledig afgebouwde kantoor- en werkruimtes, inclusief een uitgebreid servicepakket aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor meer informatie.