deprez-ruimte-huren-spz013-tilburg

Ruimte huren

De Spoorzone biedt ruimte aan kleine en grote ondernemers, bedrijven, starters en zelfstandigen. Ook voor een flexibele werkplek of inspirerende omgeving om te vergaderen ben je hier aan het juiste adres.

Kantoorgebouw Plan-t
Kantoorgebouw Plan-t, vernoemd naar een tot de verbeelding sprekend treinstel uit de jaren 60, wordt in 2018 gerealiseerd in het hart van de Spoorzone. Aan het Burgemeester Stekelenburgplein verrijst deze ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. Klik hier  voor meer informatie.

Flexibele werkplekken
In de Spoorzone zijn veel inspirerende locaties te vinden waar je zomaar neer kan strijken om een dag te werken. Naast de verschillende horecagelegenheden zoals EVE  en Smeer’m kun je terecht bij de Kennismakerij. Vanaf 2019 kun je ook terecht bij Seats2meet Tilburg in de LocHal.

Koepelhal en Wagenmakerij
Van congres tot tentoonstelling, van festival tot markt: in de Koepelhal kan het allemaal. Deze veelzijdige industriële evenementenlocatie was tot begin 2011 de hoofdopslagplaats van de voormalige NS-werkplaats Inmiddels vormen de industriële spanten en de bijzondere lichtinval een prachtig decor voor uiteenlopende evenementen. In de Koepelhal kun je met ca 1600 bezoekers terecht en soms zijn er zelfs mogelijkheden voor wel 3500 bezoekers. Maar ook kleinere gezelschappen zijn mogelijk. De Wagenmakerij is bij uitstek dé plek voor een overdekte markt en is vrijwel geheel nog in oorspronkelijke staat. De ca 90 oranje-rode gietijzeren kolommen en houten sheddaken geven de Wagenmakerij een bijzondere industriële uitstraling die van ieder evenement een belevenis maakt. En in combinatie met de aangrenzende Koepelhal biedt de Wagenmakerij nog meer mogelijkheden. Voor meer informatie mail naar  evenementenspoorzone@tilburg.nl.

Club Smederij
Daar waar nu Club Smederij is, werden voorheen de dieselmotoren van treinen getest. Dit gebouw uit 1954 is stoer en sfeervol, met name geschikt voor evenementen als feesten, vergaderingen, symposia en workshops. De Club Smederij kan als aparte ruimte maar ook in combinatie met de aangrenzende Foyer worden ingezet. De capaciteit van de Club is maximaal 200 personen, die van de Foyer 125 personen. Klik hier voor meer informatie.

Theater de Boemel
Grenzend aan de sfeervolle binnentuin ligt Bleyemakerij Theater de Boemel. Deze veelzijdige theaterwerkplaats is geschikt voor een zakelijke bijeenkomst, een theatervoorstelling of netwerkborrel geschikt maar ook voor feestelijke evenementen. De theaterzaal met bar, klein podium en technische voorzieningen heeft een capaciteit van maximaal ca. 150 personen. Klik hier voor meer informatie.

Kennismakerij
De Kennismakerij is de proeftuin van Bibliotheek Midden Brabant in gebouw 79. Naast een kleine, steeds wisselende collectie afgestemd op de behoefte van de gebruikers, worden er op deze plek activiteiten georganiseerd rondom actuele onderwerpen. De ruimte is ook te gebruiken voor zakelijke bijeenkomsten. Klik hier  voor meer informatie.

Hall of Fame
Hall of Fame is een cultuurfabriek opgericht door Tilburgse jongeren. Door verschillende subculturen in de stad samen te brengen, zorgt Hall of Fame ervoor dat jongeren elkaar stimuleren en ontwikkelen. Met het spectaculaire skatepark Ladybird, muzikanten oefenruimtes en een podiumzaal is de Hall of Fame een waardevolle pionier in de Spoorzone. Deze rauwe omgeving wordt ook regelmatig gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten zoals congressen. De Hall of Fame verhuurt verschillende ruimtes zoals een zaal met podium (ca 200m2), vergaderruimte (ca 30m2), een foyer, een skatecafé en danszalen.  Voor meer informatie klik hier.

Gebouw 88
Naast de functie van vraagbank en het programma aanbod voor ondernemers met de ambitie om te groeien, is Station 88 is een hotspot voor de startende en jonge ondernemer die in een professionele en inspirerende omgeving wil werken, creëren, klanten ontvangen en andere ondernemers ontmoeten. Op de 1e verdieping van Station 88 worden volledig afgebouwde kantoor- en werkruimtes, inclusief een uitgebreid servicepakket aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor meer informatie.