ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) comments (string): "created with mental ray 3.13.1.10" compression (compression): Zip dataWindow (box2i): [0, 0, 1279, 719] displayWindow (box2i): [0, 0, 1279, 719] lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1 screenWindowCenter (v2f): [0, 0] screenWindowWidth (float): 1 type (string): "scanlineimage" =Channels= A (float) B (float) G (float) R (float)

Woongebouw stationsplein

In het hart van de Spoorzone, grenzend aan het Burgemeester Stekelenburgplein, wordt naar alle waarschijnlijkheid eind 2019 gebouwd aan een imposant woongebouw met circa 165 appartementen. Door de ligging direct aan het nieuwe stationsplein (Burgemeester Stekelenburgplein) en de Burgemeester Brokxlaan is de bereikbaarheid, beleving en zichtbaarheid groot.

De beoogde baksteenarchitectuur sluit aan bij de omgeving van industrieel erfgoed, zoals de LocHal. Samen met Plan-t vormt dit gebouw één geheel die het plein afronden. De gebouwen benadrukken de stedelijke dynamiek. In de plint van het gebouw, aan het stationsplein, is ruimte voor commerciële functies zoals horeca, kantoren en detailhandel. Het ontwerp van het gebouw wordt op dit moment verder uitgewerkt. De verwachting is dat de bouw eind 2019 start. Heeft u interesse in wonen aan het stationsplein? Klik hier om u aan te melden.